The Age Of Adaline : Ölümsüz Aşk Film Yorumlaması


     Başınıza gelen bir kazadan sonra hiç yaşlanmamaya başladığınızı ve görüntünüzün hep o 20'lerin ortalarındaki yaşta takılıp kaldığını düşünün.. Başta kulağa oldukça güzel geliyor değil mi? Peki ya gerçek yaşınız 60'lardaysa?
   Gossip Girl dizisinden tanıdığımız Blake Lively'in harika performasıyla izleyeceğiniz filmde, Game Of Thrones'ta değeri bilinmemiş karizmatik adam Michiel Huisman ona eşlik ediyor. Ve en önemli oyunculardan çoook eskilerden Indiana Jones serisiyle kendisiyle tanıştığımız Harrison Ford amca en yaşlı ama en tecrübeli halini önümüze seriyor. 

   Filmi tamamen tesadüfen bulmuş olsak da 'Sonra Tekrar Seyredilebilir' ler kategorisine iç rahatlığına koyuyorum.Çünkü özellikle de zamanla ilgili bu tarz filmleri çok seviyorum. Zaman yolculuğunu, zamanda sıkışıp kalanları ve daha bir çoğunu anlatan filmleri..Bu filmdeyse en beğendiğim kısımlar dönem arabaları, baştan sona kıyafetler, Blake Lively'nin mimiklerle kendini kanıtlayan oyunculuğu oldu. Baştan sona kıyafetler diyorum çünkü kıyafetlerle aslında bir anlamda içinde olgun bir ruh taşıyan o genç kadın çok iyi vurgulanmış. 

   Konu ve etkilendiğim sahnelerden süprizi kaçmasın diyerek çok bahsetmek istemiyorum. Yalnızca filmi seyrettiğinizde damağınızda bir 'Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi' tadını bırakacağını bilin yeter.. Tabi uyarı olarak filmin yanınızda sevgilinizde çok daha tatlı seyredileceğini hatırlatmayı bir borç bilirim :)
   

Yorumlar

Yorum Gönder

Klavyeye değen parmaklarınıza sağlık :)